Noorsootöö nädal

Täna algas noorsootöö nädal, mis kestab 13. novembrini ja toimub juba kaheteistkümnendat korda. Seekordse nädala teemaks on “Igaüks on loov” ning fookuses on loomingulisuse ja loovuse eri tahkude avamine. Nädala tähtsündmusel, 8. novembril toimuval inspiratsioonipäeval esinevad teiste hulgas teadlane Jaan Aru, sportlane Kelly Sildaru, ettevõtja Maria Rahamägi, muusik Villemdrillem ning multitalent Karl Vilhelm Valter.

7.-13. novembrini kestev noorsootöö nädal toimub Haridus- ja Noorteameti ning noorteinfoportaali Teeviit eestvedamisel. Nädala raames toimub üritusi üle Eesti, lisaks jagatakse sotsiaalmeedias teemaviite #loovuskapistvälja all hetki, mil tavalistele olukordadele on ebatavaliselt lähenetud.

Hoia pilk peal veebilehel www.noorsootoonadal.ee, noorteinfoportaali Teeviit sotsiaalmeediakanalitel, jälgi diskussioone avalikus meedias ning löö kaasa sotsiaalmeediakampaanias #loovuskapist välja.

Rohket osavõttu!

Allikas