Ukraina ja Eesti laste ühine laager Jõgeval

Oktoobri koolivaheajal toimus viiepäevane Ukraina ja Eesti laste ühine laager. Tegevusi oli seinast seina. Esimene päev oli meeskonnatöö päev. Toimusid tutvumismängud, erinevad meisterdamise töötoad ja mänguline keeleõpe. Teine päev oli füüsilise tervise päev. Toimusid esmaabi -, ohvriabi- , politsei ja tänavatantsu töötoad. Kolmas päev oli väljasõidu päev ja külastasime Jääaja keskust. Neljas päev oli linnaruumi ja igapäeva elu päev. Õpiti kasutama 3d pliiatsit. Toimus keeleõpe läbi digivahendite ja linnaruumis liikumise, robootika töötuba ning päeva lõpus külastasime Jõgeva päästekomandot. Viies päev oli vaimse tervise päev. Õpiti, kust tulevad mõtted ja tunded ja kuidas nendega hakkama saada. Toimusid kunsti, rahvamuusika ja tantsu töötoad. Suur südamlik tänu töötubade läbiviijatele: Merkuur – Lauri Soosaar, Punane rist – Liina Mikk, Ohvriabi- Rita Kaasik, Jõgeva politsei – Kadri Mitt ja Aivo Paulus, JJ street – Kairi Jerlov, Peaasi – Dina Smoljakova, Jõgeva kunstikool – Piret Järv, Jõgeva päästekomando meeskond, Tuustar – Eha Niglas toreda kaaslasega ning Valdi Reinas – kes aitas meid kõik need päevad tõlkimisega. Erilised tänud noorsootöötajatele, kes kõik andsid oma panuse laagri õnnestumiseks- Airi, Merlin, Kristin, Anna, Eveli, Jaana ja Marju. Suur kummardus kõigile!??❤️??